Ons product is uw koele promotie. Waterflesje met reclame, energydrinks met eigen ontwerp, er zijn bijna geen grenzen voor uw ideeën! Vertel ons wat u wilt en wij maken uw Promotie drankje werkelijkheid.
“We make your Drinks come true!”
waterflesje met reclame style fles flesje blik blikje opdruk design ontwerp
Drankenreclame.nl: Het waterflesje met reclame, en meer!

Drankenreclame (Protaste Drinks BV) is het 1e bedrijf dat U in de gelegenheid stelt om uw eigen waterflesjes met logo te laten ontwerpen. Niet alleen waterflesjes met logo maar ook energy drinks en veel meer behoort tot de mogelijkheden.

Als uw promotiedrank aan de bar, om als relatiegeschenk te geven, als een eye catcher op beurzen, uw eigen merk produceren, trouwerijen en feesten; een eigen drankje met custom label valt op!

Het maakt niet uit waar u het voor gebruikt, het smaakt altijd lekker en valt op!
Door onze kleine afname vanaf 48 eenheden kunnen wij ieder bedrijf met een klein budget van dienst zijn. Hoe meer U bestelt des te kleiner is uw prijs, al vanaf € 0,25 per flesje mineraal water met uw eigen logo.

Ons product is uw koele promotie. Er zijn bijna geen grenzen voor uw ideeën, vertel ons wat U wilt en wij maken uw Promotie drankje werkelijkheid.

Waarom samenwerken met Drankenreclame?

»Goede reputatie en ervaring

Drankenreclame is het eerste bedrijf dat private label drinks bracht als een promotie product in de main stream horeca en begon in 1999 in Amsterdam. Het ontwikkelen en leveren van waterflesjes met logo, energy drinks met logo, etc. was een snel groeiend concept. Sindsdien hebben we het succes bewezen van dit nieuwe concept. De vele bedrijven die al hebben samen gewerkt met Drankenreclame konden ervaren dat we erin geslaagd zijn om aan alle eisen te voldoen. Drankenreclame heeft haar goede reputatie in dit marktsegment opgebouwd.

waterflesjes met logo

»Assortiment en kwaliteit

Ons assortiment is alles wat de markt vraagt en meer. We zijn altijd bezig ons assortiment uit te breiden naar de top van trends en booming producten. Kwaliteit begint met een goede smaak en hoge kwaliteit van de verpakking. Het doel van promotie is om gebruikers een geweldige ervaring mee te geven. Onze label kwaliteit voldoet aan de ISO 9001 en 14001 normen. De kwaliteit blijft altijd onze hoogste prioriteit, niet alleen in smaak, maar ook in het bedrukken en etiketteren.

eigen blikje laten bedrukken

»Snelheid en betrouwbaarheid

Standaard bestellingen zijn in ongeveer 1-2 weken klaar, maar soms hebben klanten een zeer dringende bestelling. Drankenreclame is in staat om aan deze vraag te voldoen en kan nabestellingen leveren in slechts een paar uur (dat is een groot pluspunt voor de horeca). Nieuwe klanten kunnen het eindproduct soms al binnen 3 dagen ontvangen. Drankenreclame is een bedrijf waar u altijd op kunt rekenen, als we beloven te leveren op een bepaalde datum, dan zorgen we er altijd voor dat u het heeft op de juiste datum!

plastic flesjes eigen ontwerp

»Budget en Mogelijkheden

Onze prijzen zijn zeer redelijk en toch zijn zowel de print en de drankjes zelf van hoge kwaliteit. Voor nabestellingen van de horeca of de wederverkopers hebben wij speciale prijzen. Onze prijzen zijn gebaseerd op het principe van hoe groter het aantal, hoe lager de prijs. Wij trachten hiermee te voldoen aan uw budget en bieden u de best mogelijke opties daarin. Heeft u een klein budget voor promotie, vertel het ons en wij bieden u tal van mogelijkheden.

eigen label blikjes blikje

»Prijzen en Prijs Garantie

Drankenreclame hanteert de prijsgarantie.
Daarom controleren wij prijzen bij vergelijkbare concurrenten, wanneer u een lagere prijs kan vinden bij een van onze concurrent dan passen wij onze prijs voor u aan tot 14 dagen na aankoop. De lagere prijs moet door Drankenreclame gecontroleerd kunnen worden.